fbpx
Menu

Asistent/e Menaxher/e i/e Këndit të Ushqimit

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Është përgjegjës për organizimin dhe mbikëqyrjen e të gjitha aktiviteteve ditore në këndin e ushqimit, si përgatitjen dhe shërbimin e ushqimit, higjienën, sigurinë e ushqimit, sigurinë në punë e të tjera
  • Është përgjegjës për përkujdesjen për stokun, pajisjet, asetet dhe aksesorët në këndin e ushqimit
  • Është përgjegjës për porosinë e produkteve ushqimore, ambalazheve, aseteve e të tjera sipas procedurave
  • Është përgjegjës për implementimin e ofertave të aprovuara të ushqimit dhe pijeve
  • Delegon dhe mbikëqyrë mënyrën e shërbimit nga personeli dhe kujdesin ndaj klientit, si dhe në vazhdimësi jep udhëzime dhe mban trajnime në këtë aspekt

Aftësitë:

  • Të jetë metodik dhe i/e organizuar
  • Aftësi të shkëlqyera komunikuese me klientë
  • Aftësi për të qëndruar i/e qetë nën presionin e kohës
  • Fleksibil dhe i/e shpejt në zgjidhjen e problemeve
  • Te jetë i/e gatshëm të punojë me ndërrime (paradite dhe pasdite)

Apliko për këtë pozitë

Paraqitja e kësaj forme nuk përfshin asnjë angazhim për asnjë palë. SPAR KOSOVA është punëdhënës i mundësive të barabarta. Të gjitha informatat e marra janë të nevojshme për përpunimin e aplikacioneve.

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx
X

Or