fbpx
Menu

Barist/e

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Përgatit dhe shërben produkte të kafesë, lëngjeve, pjekurinave e të tjera nga banaku
  • Është përgjegjës që të sigurohet që konsumatori ndjehet rehat dhe i mirëpritur
  • Përkujdeset që konsumatorët janë të kënaqur me shërbimin, ushqimin dhe pijet e servuara
  • Përkujdeset për mirësjellje dhe ofrim të shërbimit profesional
  • Është përgjegjës që të respektojë plotësisht standardet e higjienës, sigurisë dhe pastërtisë në pajtueshmëri me procedurat e brendshme të kompanisë dhe ligjet në fuqi

             Aftësitë:

  • Aftësi të shkëqyeshme prezantimi dhe komunikimi
  • Aftësi për shërbim sipas kritereve te kompanisë
  • Aftësi për të dëgjuar dhe permbushur kërkesat e mysafirëve
  • E preferueshme njohja bazike e gjuhes angleze
  • Te jetë i/e gatshëm të punojë me ndërrime (paradite dhe pasdite)
Pozitat: Barist/e
Oraret: Orar i plotë
Departamenti: Food Service

Apliko për këtë pozitë

Paraqitja e kësaj forme nuk përfshin asnjë angazhim për asnjë palë. SPAR KOSOVA është punëdhënës i mundësive të barabarta. Të gjitha informatat e marra janë të nevojshme për përpunimin e aplikacioneve.

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx
X

Or