fbpx
Menu

Kryekuzhinier/e

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Përkujdest që të përdor dhe të i përmbahet të gjitha recetave standarde sipas specifikave të kompanisë
 • Sigurohet që prezantimi dhe cilësia e të gjitha ushqimeve përgatitet dhe shërbehet në pajtueshmëri me recetat dhe specifikat e kompanisë
 • Përgatit dhe shërben të gjitha kërkesat e konsumatorëve sipas specifikave të kompanisë
 • Përkujdeset për komunikim profesional me me konsumatorët
 • Duhet të jetë aktiv në angazhimin rreth menusë dhe promovimeve aktuale dhe të ardhshme, ndryshimet e menusë, specialiteteve e të tjera
 • Ndihmon në përmirësimin e proceseve të punës

Aftësitë:

 • Të ketë përfunduar shkollimin e mesëm, përparësi me shkollim hoteleri;
 • Të këtë përvojë pune profesionale së paku 3 vite;
 • Të jetë bashkëpunues dhe kolegial;
 • Aftësi udhëheqëse  
 • Aftësi për të qëndruar i/e qetë nën presionin e kohës
 • Te jetë i/e gatshëm të punojë me ndërrime (paradite dhe pasdite)  
Pozitat: Kryekuzhinier/e
Oraret: Orar i plotë
Departamenti: Food Service

Apliko për këtë pozitë

Paraqitja e kësaj forme nuk përfshin asnjë angazhim për asnjë palë. SPAR KOSOVA është punëdhënës i mundësive të barabarta. Të gjitha informatat e marra janë të nevojshme për përpunimin e aplikacioneve.

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx
X

Or