fbpx
Menu

Menaxher/e i/e Këndit të Ushqimit

Detyrat dhe përgjegjësitë kryesore:

 • Është përgjegjës për organizimin dhe mbikëqyrjen e të gjitha aktiviteteve ditore në këndin e ushqimit
 • Është përgjegjës për përkujdesjen për stokun, pajisjet, asetet dhe aksesorët në këndin e ushqimit
 • Është përgjegjës për porosinë e produkteve ushqimore, ambalazheve, aseteve e të tjera sipas procedurave
 •  Është përgjegjës për implementimin e ofertave
 • Është përgjegjës për kontrollin e përgatitjes së ushqimit, shërbimit dhe kontrollin e hudhjeve sipas procedurave dhe standardeve të kompanisë
 • Është përgjegjës për mjetet financiare të këndit të ushqimit
 • Përkujdeset që punonjësit te këndi i ushqimit të respektojnë rregullat e punës dhe procedurat e brendshme të kompanisë
 • Është përgjegjës për rritjen e standardit të shërbimit ndaj konsumatorit
 • Përkujdeset për optimizimin, rritjen e efikasitetit dhe zvogëlimin e shpenzimeve

              Aftësitë:

 • Të jetë metodik dhe i/e organizuar
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi
 • Fleksibil dhe i/e shpejt në zgjidhjen e problemeve

Apliko për këtë pozitë

Paraqitja e kësaj forme nuk përfshin asnjë angazhim për asnjë palë. SPAR KOSOVA është punëdhënës i mundësive të barabarta. Të gjitha informatat e marra janë të nevojshme për përpunimin e aplikacioneve.

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx
X

Or