fbpx
Menu

Përgjegjës/e në Shitje

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Është përgjegjës të sigurohet që konsumatori ndjehet rehat dhe i mirëpritur
 • Përkujdeset që konsumatorët janë të kënaqur me shërbimin, ushqimin dhe pijet e servuara
 • Përkujdeset për komunikim dhe shërbim profesional
 • Përkujdeset që të ofrojë mirëpritje, si dhe shërbim cilësor dhe në kohë
 • Mban dhe promovon marrëdhënie profesionale me konsumatorë
 • Duhet të jetë i informuar gjatë gjithë kohës dhe të ju sigurojë konsumatorëve informata të sakta mbi ushqimet dhe përbërësit e tyre atëherë kur kërkohet

              Aftësitë:

 • Të këtë përvojë pune së paku 2 vite
 • Të jetë metodik dhe i/e organizuar,
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese me klientë
 • Fleksibil dhe i/e shpejt në zgjidhjen e problemeve
 • E preferueshme njohja bazike e gjuhes angleze
 • Te jetë i/e gatshëm të punojë me ndërrime (paradite dhe pasdite)
Oraret: Orar i plotë
Departamenti: Food Service

Apliko për këtë pozitë

Paraqitja e kësaj forme nuk përfshin asnjë angazhim për asnjë palë. SPAR KOSOVA është punëdhënës i mundësive të barabarta. Të gjitha informatat e marra janë të nevojshme për përpunimin e aplikacioneve.

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx
X

Or