fbpx
Menu

Punëtor/e në Food Service

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Bënë pastrimin dhe larjen e pjatave, gotave, lugëve, pirunëve, thikave dhe aksesorëve tjerë, si dhe përkujdeset që të i vendos në vendet e tyre
  • Bënë pastrimin e të gjitha pajisjeve të kuzhinës për përgatitjen e ushqimit, dyshemesë dhe mjeteve tjera të kuzhinës
  • Sigurohet që zonat e përgatitjes së ushqimit janë të pastërta dhe bënë asgjësimin e plehrave
  • Bënë larjen e perimeve, prerjen dhe ndihmon në përgatitjen e sallatave apo ushqimeve të lehta
  • Mundohet që të përfitoj dhe përmirësoj njohuritë e punës në shërbim të ushqimit, me kusht që të i përgjigjet mundësisë për avansim profesional brenda kompanisë

             Aftësitë:

  • Të ketë njohuri dhe përvojë pune
  • Të ketë shkathtësi dhe entuziazëm në kryerjen e detyrave
  • Të ketë paraqitje profesionale
  • Te jetë i/e gatshëm të punojë me ndërrime (paradite dhe pasdite)

Apliko për këtë pozitë

Paraqitja e kësaj forme nuk përfshin asnjë angazhim për asnjë palë. SPAR KOSOVA është punëdhënës i mundësive të barabarta. Të gjitha informatat e marra janë të nevojshme për përpunimin e aplikacioneve.

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx
X

Or