Nise vitin e ri Zero Zero.
Bëhu pjesë e lojës shpërblyese nga SPAR Kosova, kape shansin për të fituar Suzuki Swift.

Brendi ndërkombëtar SPAR me një përvojë dhe traditë, për të sjellë gjithmonë veçanti në produkte me çmime të arsyeshme, me shije të veçantë dhe benefite të pafundme vazhdon të qëndroj gjithmonë afër klientëve për t’i plotësuar kërkesat e tyre.

Kësaj radhe, një fundvit më ndryshe për të gjithë klientët e SPAR Kosova. Për herë të parë SPAR Kosova, organizon lojë shpërblyese, ku konsumatorët mund të kenë mundësi të fitojnë Suzuki Swift.
Rregullat e kësaj loje janë shumë të thjeshta:

Mjafton të blini në njërën nga marketet e SPAR Kosova në vlerë minimale 20 euro, ku gjithashtu pjesë e faturës duhet të jetë një produkt nga brendet pjesëmarrëse në kampanjë, pastaj prapa faturës t’a shënoni emrin, mbiemrin dhe numrin e telefonit, atë faturë e vendosni në kutinë e lojës shpërblyese të cilën mund ta gjeni në secilën pikë të SPAR Kosova.

Kampanja është lansuar me 26 nëntor dhe zgjat deri më 26 dhjetor, tërheqja e shpërblimit do të bëhet me 28 dhjetor.

Kjo nuk është e vetmja, SPAR Kosova do të vazhdoj që çdo javë të ketë zbritje dhe oferta pafund në shumë produkte, produkte risi në asortimanin festiv, e ku konsumatorët do të kenë mundësi të përfitojnë dhe të kursejnë pafund gjatë blerjeve të tyre .

Krejt çka ju mbetet është të na vizitoni dhe të përfitoni nga zbritjet dhe të bëheni pjesë e kësaj loje të madhe shpërblyese.