fbpx
Menu

Arkëtar/e

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Është përgjegjës për mirëpritjen dhe ofrimin e shërbimit të duhur ndaj klientëve
 • Përkujdeset për menaxhimin e arkës, mbajtjen në gjendje të pastër, të rregullt dhe aplikimin e masave të sigurisë
 • Është përgjegjëse për pranimin e saldos
 • Përkujdeset që të ketë sasi të mjaftueshme të monedhave dhe kartëmonedhave në arkë në çdo kohë
 • Përkujdeset për kontrollimin dhe skanimin e të gjitha produkteve pa harruar asnjë produkt
 • Është përgjegjës që të i ofrojë klientit faturën pas pagesës
 • Është përgjegjës për realizimin e pagesave edhe përmes terminaleve të pikave të shitjes (POS) të bankave
 • Përkujdeset për sistemimin dhe mirëmbajtjen e produkteve në pjesën e arkës

               Aftësitë:

 • Të jetë metodik dhe i/e organizuar
 • Të ketë njohuri dhe përvojë pune
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese me klientë
 • E preferueshme njohja bazike e gjuhes angleze
 • Te jetë i/e gatshëm të punojë me ndërrime (paradite dhe pasdite)
Pozitat: Arkëtar/e
Departamenti: Market

Apliko për këtë pozitë

Paraqitja e kësaj forme nuk përfshin asnjë angazhim për asnjë palë. SPAR KOSOVA është punëdhënës i mundësive të barabarta. Të gjitha informatat e marra janë të nevojshme për përpunimin e aplikacioneve.

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx
X

Or