fbpx
Menu

Asistent/e Menaxher/e i/e Pikës

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Është përgjegjës për asistimin në planifikimin dhe gjenerimin e porosive, porosive me sistem, si dhe blerjet ambulantive për furnitorët sipas itinerareve të tyre
 • Është përgjegjës për menaxhimin e afatit të skadimit sipas procedurave të brendshme të kompanisë
 • Është përgjegjës për mjetet financiare të marketit, dhënien e sasisë së mjaftueshme të të hollave arkëtarëve, barazimin e tyre si dhe bënë deponimin e tyre sipas standardeve të kompanisë
 • Është përgjegjës për rritjen e standardit të shërbimit ndaj konsumatorit, kujdeset për çdo shqetësim, ankesë apo kërkesë të konsumatorëve dhe i adreson ato në mënyrë që të ju bëhet zgjidhje sa më e shpejtë konsumatorëve
 • Është përgjegjës për arritjen e objektivave të kompanisë, planit të shitjes, standardeve të punës në market si dhe shërbimin ndaj konsumatorëve
 • Përkujdeset për porosi, stok të mjaftueshëm për të gjithë artikujt sipas shitjes së tyre
 • Përkujdeset për raportimin e problemeve me liferimin, mos liferimin ose liferimin e pjesshëm

                Aftësitë:

 • Shkollimi i lartë profesional
 • Përvojë pune në fushen menaxheriale dhe të shitjes së paku 2 vite
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese me klientë
 • Fleksibil dhe i/e shpejt në zgjidhjen e problemeve
 • Aftësia për punuar me qetësi nën presion

Apliko për këtë pozitë

Paraqitja e kësaj forme nuk përfshin asnjë angazhim për asnjë palë. SPAR KOSOVA është punëdhënës i mundësive të barabarta. Të gjitha informatat e marra janë të nevojshme për përpunimin e aplikacioneve.

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx
X

Or