fbpx
Menu

Kuzhinier/e

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Përkujdeset që të përdorë dhe i përmbahet të gjitha recetave standarde sipas specifikave të kompanisë
  • Sigurohet që prezantimi dhe cilësia e të gjitha ushqimeve përgatitet dhe shërbehet në pajtueshmëri me recetat dhe specifikat e kompanisë
  • Përgatit dhe shërben të gjitha kërkesat e konsumatorëve sipas specifikave të kompanisë
  • Përkujdeset për komunikim profesional me me konsumatorët
  • Trajnon stafin në përgatitje dhe shërbim të ushqimit, kontroll të shpenzimeve, operim të pajisjeve të kuzhinës e të tjera

                Aftësitë:

  • Të ketë përfunduar shkollimin e mesëm, përparësi me shkollim hoteleri
  • Të këtë përvojë pune profesionale së paku 3 vite
  • Të jetë bashkëpunues dhe kolegial
  • Të jëtë ambicioz për punë
  • Te jetë i/e gatshëm të punojë me ndërrime (paradite dhe pasdite)
Pozitat: Kuzhinier/e
Oraret: Orar i plotë
Departamenti: Food Service

Apliko për këtë pozitë

Paraqitja e kësaj forme nuk përfshin asnjë angazhim për asnjë palë. SPAR KOSOVA është punëdhënës i mundësive të barabarta. Të gjitha informatat e marra janë të nevojshme për përpunimin e aplikacioneve.

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx
X

Or