fbpx
Menu

Pastrues/e (Mirëmbajtës/e)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Përkujdeset për pastrimin e dyshemesë, tavolinave, tualeteve, pajisjeve, rafteve, aksesorëve, xhamave dhe çdo gjë tjetër brenda dhe jashtë objektit
  • Përkujdeset për mirëmbajtjen e pastërtisë dhe higjienës së ambientit të lokalit dhe hapësirës përreth
  • Përkujdeset për mirëmbajtjen dhe monitorimin e materialeve të pastrimit sipas standardeve dhe procedurave
  • Përkujdeset që pastrimi të bëhet me materialet adekuate
  • Përkujdeset që shportat e mbeturinave të jenë të zbrazura gjatë gjithës kohës
  • Kryen dhe dokumenton aktivitetet rutinore të inspektimit dhe mirëmbajtjes

              Aftësitë:

  • Të ketë shkathtësi të mira fizike
  • Të ketë aftësi për të punuar i/e pavarur, në punë ekipore si dhe në ambient dinamik
  • Te jetë i/e gatshëm të punojë me ndërrime (paradite dhe pasdite)

Apliko për këtë pozitë

Paraqitja e kësaj forme nuk përfshin asnjë angazhim për asnjë palë. SPAR KOSOVA është punëdhënës i mundësive të barabarta. Të gjitha informatat e marra janë të nevojshme për përpunimin e aplikacioneve.

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx
X

Or