fbpx
Menu

Pozita: Kamarier/e

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Është përgjegjës të sigurohet që konsumatori ndjehet i rëndësishëm dhe i mirëpritur
 • Përkujdeset që konsumatorët janë të kënaqur me shërbimin dhe ushqimin/pijet e servuara
 • Përkujdeset për ofrim të profesionalizimit dhe mirësjelljes
 • Përkujdeset që të ofrojë mirëpritje, si dhe shërbim cilësor dhe në kohë
 • Komunikon informatat dhe kërkesat saktë dhe qartë te personeli në kuzhinë, dhe shërben kërkesat për ushqim dhe pije te konsumatorët
 • Vepron në pajtueshmëri të plotë me të gjitha politikat dhe procedurat e kompanisë

              Aftësitë:

 • Aftësi të shkëqyeshme prezantimi dhe komunikimi
 • Aftësi për shërbim sipas kritereve te kompanisë
 • Aftësi për të dëgjuar dhe permbushur kërkesat e mysafirëve
 • E preferueshme njohja bazike e gjuhes angleze
 • Te jetë i/e gatshëm të punojë me ndërrime (paradite dhe pasdite)
Pozitat: Kamarier/e
Oraret: Orar i plotë
Departamenti: Food Service

Apliko për këtë pozitë

Paraqitja e kësaj forme nuk përfshin asnjë angazhim për asnjë palë. SPAR KOSOVA është punëdhënës i mundësive të barabarta. Të gjitha informatat e marra janë të nevojshme për përpunimin e aplikacioneve.

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx
X

Or