fbpx
Menu

Shitës/e

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Është përgjegjës të sigurohet që konsumatori ndjehet rehat dhe i mirëpritur
 • Është përgjegjës për pranim të porosive dhe dërgim të saktë dhe në kohë të ushqimit dhe pijeve sipas kërkesës
 • Përkujdeset që konsumatorët janë të kënaqur me shërbimin, ushqimin dhe pijet e servuara
 • Përkujdeset për komunikim dhe shërbim profesional
 • Përkujdeset që të ofrojë mirëpritje, si dhe shërbim cilësor dhe në kohë
 • Monitoron gjatë gjithë kohës hapësirën për të parë nëse konsumatorë të rinjë janë ulur në tavolinë, në mënyrë që të ju ofrojë përkujdesjen dhe shërbimin menjëherë
 • Përkujdeset që konsumatorët të bëjnë pagesën e produkteve që kanë konsumuar
 • Mban dhe promovon marrëdhënie profesionale me konsumatorë

Aftesite:

 • Të jetë metodik dhe i/e organizuar,
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese me klientë
 • Fleksibil dhe i/e shpejt në zgjidhjen e problemeve,
 • E preferueshme njohja bazike e gjuhes angleze
 • Te jetë i/e gatshëm të punojë me ndërrime (paradite dhe pasdite)
Pozitat: Shitës/e
Oraret: Orar i plotë
Departamenti: Food Service

Apliko për këtë pozitë

Paraqitja e kësaj forme nuk përfshin asnjë angazhim për asnjë palë. SPAR KOSOVA është punëdhënës i mundësive të barabarta. Të gjitha informatat e marra janë të nevojshme për përpunimin e aplikacioneve.

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx
X

Or