SPAR Kosova po i bashkohet kampanjës së Spar International #onetreeplanted, për të ruajtur planetin tonë.

Kontribuo në mbjelljen e një druri, duke blerë ndonjërin nga produktet pjesëmarrëse në këtë kampanjë dhe për çdo produkt të blerë, 0.10€ shkon për fondin për mbjelljen e drunjëve.

Është kaq e lehtë, kështu që së bashku mund të bëjmë një
ndryshim të vërtetë. Për çdo 1€ të grumbulluar, do të mbjellet një dru.

Përmes fondeve të grumbulluara, do të mbillen drunjë në komunitetin tonë 🙂.

Për më shumë, ju ftojmë të vizitoni marketet tona:
📍Prishtinë – Taslixhe;
📍Prishtinë – Rr.C;
📍Prishtinë – Cagllavicë;
📍Prishtinë – Arbëri;
📍Ferizaj – Gjon Sereqi