“Vrapo Babadimër” edhe këtë vit mbushi rrugët e Prishtinës me energjinë pozitive të babadimrave, të cilët ishin të vendosur të tejkalonin çdo sfidë për një kauzë të rëndësishme dhe jetike.🎅🏻
Synimi ishte të mblidhej një thes i fondeve për të ndihmuar fëmijët që luftojnë kundër sëmundjeve në Repartin e Hemato-onkologjisë Pediatrike të Klinikës së Pediatrisë në QKUK, si dhe të ofrohej mbështetje për familjet në nevojë gjatë festave të fundvitit.❤️
SPAR Kosova me kënaqësi ka shfaqur një angazhim të pamohueshëm duke qenë partneri dhe mbështetësi kryesor në iniciativën e organizatorit Jusuf Islami, në edicion e tetë të kësaj mini-maratone. 🌟