SPAR nuk ndalet me surpriza e dhurata fantastike për të gjithë konsumatorët.

Kësaj rradhe, përmes festës së ditëlindjes së 4të po organizon lojën shpërblyese ku do të dhuroj 57 dhurata.

Për çdo blerje mbi 20 euro të produkteve cilësore të brendeve pjesëmarrëse konsumatorët do të kenë mundësinë për të hyr në lojë për një nga dhuratat:

5 Sony Playstation

50 Voucher 50Euro

5 E-scooter Xiaomi Mi

Si dhe premia kryesore: Veturë Hyndai i10.

Pas çdo blerje duhet të shkruhet emri, mbiemri dhe numri i telefonit në kuponin e blerjes dhe të hidhet kuponi brenda kutive të shorteut të vendosura pranë arkave të çdo marketi.

E ku ka më lehtë se kaq. Konsumoni produkte cilësore dhe fitoni mundësinë për t’u bërë fitues i këtyre dhuratave fantastike deri më 31 gusht, kur do të shpallen fituesit e shpërblimeve.

SPAR kujdeset që çdo ditë të ofroj shummëllojshmëri, shërbim të shkëlqyer dhe produkte unike në të gjithë tregun në një ambient modern dhe mirë të organizuar.

T’vogla çmimet, t’mdhaja shpërblimet!